MOPAN Suceava

Fostul prefect Mirela Adomnicăi va candida din partea PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, la alegerile locale de anul acesta. Potrivit unui comunicat de presă al PSD Suceava, astăzi s-au finalizat întâlnirile Comitetului Executiv Județean PSD  la care membrii acestui for decizional au validat propunerile formulate de Biroul Permanent Județean PSD referitoare la desemnarea candidaților pentru funcțiile administrației publice locale.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean a fost validată candidatura fostului prefect Mirela Elena Adomnicăi. „Alegerea dumneaei a fost fundamentată pe pregătirea profesională a domniei sale în domeniul juridic, pe experiența sa profesională ca director al unor instituții județene, ca parlamentar și mai ales ca prefect al județului Suceava.

În mandatul pe care l-a avut în acestă funcție, doamna Mirela Adomnicăi a gestionat cu pricepere problemele județului, confruntându-se deseori cu necesitatea de a gestiona situații dificile,  nemulțumiri sociale, incendii, inundații dar a demonstrat și o preocupare intensă pentru sprijinirea primarilor și rezolvarea problemelor administrațiilor locale”, se arată în comunicatul de presă al PSD Suceava.

Mirela Adomnicăi va candida din partea PSD pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, 4.0 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (4 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava