Concert pascal
MOPAN Suceava

Fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” s-a decis să-și facă blog. Primul text l-a dedicat fanilor ei cărora le-a mulțumit pentru miile de mesaje pe care le-a primit de când a intrat în concediu de maternitate. Mirela Boureanu Vaida (34 de ani) vrea ca prin intermediul blogului să țină legătura cu admiratorii ei, potrivit click.ro.

În textul intitulat „Bine v-am regăsit, dragii mei!”, Vaida le-a mulțumit admiratorilor ei pentru susținere: „Simt că înghit în sec și mi se usucă gâtul… Este acea emotie a intalnirii virtuale cu mii de oameni pe care nu i-am cunoscut niciodată, dar pe care i-am simitit atat de aproape, zi de zi, an de an… Sunteți parte din viata mea și, vă spun cu sinceritate: nu am crezut că voi primi atâtea mii de mesaje de când am intrat în concediul de crestere a copiilor.. De aceea m-am gândit că ar fi potrivit să-mi fac un blog unde să-mi aștern gândurile, sentimentele, dorintele, frustrarile, implinirire și angoasele și, mai ales, unde sa comunic cu voi, prietenii mei necondiționat! Să nu credeți nicio secunda că v-am uitat, dar Carla și Vladimir ma solicita ata de mult încat nici nu stiu sigur in ce zi a saptamanii mă aflu.”.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/mirela-boureanu-vaida-magulita-de-mesajele-fanilor-care-o-vor-inapoi-emisiune-nu-v

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava