MOPAN Suceava

Are 38 de ani și o familie superbă și se simte iubită și împlinită. Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces direct”, care apare acum și în show-ul de transformări de la Antena 1, „Te cunosc de undeva”, a povestit exclusiv pentru Click! cum arată Valentine’s Day în cuplul ei.

  • Click!: Faci pregătiri speciale pentru tine și soțul tău de Ziua Îndrăgostiților sau nu obișnuiești să sărbătorești Valentine’s Day? Dacă da, cum ți-ai propus să îl surprinzi?

Mirela Vaida: Nu mai obişnuim să sărbătorim. De la primul copil încolo lucrurile s-au schimbat. Ziua Îndrăgostiţilor poate fi în fiecare zi sau se poate întâmpla să n-ai timp niciodată să mai serbezi, pentru că suntem în permanenţă înconjuraţi de copii şi sigur că nevoile lor primează. Anul ăsta clar nu vom face ceva special duminică, pentru că în weekend-uri eu filmez pentru proiectul „Te cunosc de undeva!”, însă cred că noi suntem destul de îndrăgostiti şi astăzi, nu trebuie să mai serbăm.

  • Ce nu i-ai ierta niciodată bărbatului de lângă tine?

Dacă n-am avut ce să iert, sper că n-a făcut, iar dacă va face, n-o să îi iert! Ce anume, nu ştiu, dar dacă deocamdată suntem bine, eu zic s-o lăsăm aşa. Pentru că e clar că nu mi-a greşit niciodată atât de rău încât să nu fie iertabil. Oare aţi înţeles ceva?

Citește INTERVIUL complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/interviu-mirela-vaida-dezvaluiri-romantice-despre-sotul-ei-nu-mi-gresit-niciodata

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava