MOPAN Suceava

Au trecut patru zile de la incidentul care a şocat o ţară întreagă! Mirela Vaida (39 de ani), prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, a fost atacată, chiar în platoul emisiunii, de o femeie dezbrăcată, care a încercat să o omoare cu un bolovan, notează click.ro.

Acum, vedeta este păzită mai ceva ca un şef de stat. Este aşteptată la platou de o armată de bodyguarzi, iar soţul ei nu o mai lasă nici o clipă singură! Vinerea trecută, pe 19 martie, Mirela Vaida a trecut prin coşmarul vieţii ei! O femeie dezbrăcată a intrat în platoul emisiunii ”Acces Direct” şi a încercat să o omoare aruncând în ea cu o bucată de bordură.  Vedeta a depus deja, la Secţia 4 de Poliţie, plângere pentru tentativă de omor, împotriva femeii de 40 de ani din Iaşi, care acum este internată la Spitalul Obregia.

Mirela Vaida e însă în continuare în stare de şoc, îi e frică să mai vină la emisiune şi nu se simte în siguranţă, temându-se pentru viaţa ei.  Imediat după şocantul incident, soţul vedetei a venit de urgenţă să o ia acasă pe aceasta şi, de atunci, este practic nedezlipit de ea, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-mirela-vaida-pazita-ca-un-sef-de-stat-dupa-atacul-din-studio

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava