Concert pascal
MOPAN Suceava

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România, iar de când a preluat cârmele emisiunii «Acces direct», vedeta a ajuns la apogeul carierei și se bucură de fiecare moment în care se află în platoul de televiziune. Însă are timp destul și pentru familie, având grijă să fie prezentă activ în îngrijirea celor trei copii, notează click.ro. Iată că, super-mama și soțul ei își mai doresc un copil, o fetiță.

Prezentatoarea emisiunii «Acces Direct» a oferit un interviu unei publicații, unde a dezvăluit care este subiectul principal care este dezbătut în interiorul familiei lor. Cei doi vorbesc foarte des despre venirea pe lume a unei fetițe, cel de-al patrulea copil care ar întregi formula ideală a familiei lor.

„Toată lumea mă întreabă asta. Exact aşa cum mă întrebau când aveam doi, acum mă întreabă când îl fac pe al patrulea. Soţul meu îşi doreşte mult încă o fetiță, deja o proiectează în mintea lui ca ea să vină peste vreo doi ani.”, a declarat Mirela Vaida pentru libertatea.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mirela-vaida-se-pregateste-pentru-cel-de-al-patrulea-copil-sotul-meu-isi-doreste

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava