Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Gavril Mîrza, a declarat sâmbătă că „frăţia USL” ar putea să dispară la alegerile parlamentare din anul 2016. Mîrza a declarat că PSD trebuie să se organizeze şi să se consolideze politic în întreg  judeţul. Gavril Mîrza a precizat că rezultatele obţinute de USL se datorează şi urii pe care românii au acumulat-o la adresa „portocaliilor şi faţă de Băsescu”. Mîrza a spus că în momentul de faţă populaţia României are o aşteptare „fantastic de mare” de la USL.

El a atras atenţia că rezultatele de la alegeri sunt de multe ori ciclice, amintind că în în anul 1992 Ion Iliescu a câştigat cu aproape 80% din voturi funcţia de preşedinte al României, dar PSD a pierdut apoi, la alegerile din 1996. Mîrza a spus că PSD a câştigat din nou în anul 2000, dar a pierdut alegerile din 2004. „Sigur, în 2012 am câştigat masiv, pentru că poporul îşi pierduse orice speranţă în viitor. Am câştigat cu o forţă politică construită de PSD, PNL şi PC, ca o necesitate împotriva lui Traian Băsescu şi a regimului lui. Principala motivaţie a USL a fost acest obiectiv. Şi sper ca acest obiectiv să îl atingem în 2014”, a spus Gavril Mîrza.

El a arătat că PSD trebuie să ia în calcul că şi PDL „parca a plecat pe drumul spre cimitir”, iar după anul 2014 în România trebuie să există o forţă politică de dreapta şi una de stânga. „Şi atunci nu ştiu dacă mai e necesară această alianţă USL, şi dacă în 2016 nu va trebui să concurăm cu liberalii de pe dreapta. Este o idee proprie, dar o spun în ideea să ne consolidăm forţele proprii până la acea dată. Să fim cel mai puternic partid pentru că această frăţie ţine cât ţine. Şi atunci va trebui să ne consiolidăm politic în tot judeţul”, consideră Gavril Mîrza. El a făcut aceste afirmaţii de faţă cu mai mulţi lideri ai PNL Suceava, precizând că aceştia nu trebuie să fie miraţi de aceste declaraţii, pentru că „în mod real, logic, şi ei fac acelaşi lucru”. Mîrza a declarat că nu se fereşte de colegii de alianţă din PNL deoarece aceste lucruri sunt fireşti şi logice.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava