MOPAN Suceava

Senatorul PSD Gavril Mîrza, care candidează din partea USL pentru funcţia de deputat în colegiul nr. 3 Cajvana, a anunţat că în viitorul său mandat, comuna Cacica va beneficia de tot sprijinul său pentru a obţine statutul de staţiune turistică. Gavril Mîrza s-a întâlnit recent cu peste 250 de locutori ai comunei Cacica, la discuţii fiind prezent şi primarul comunei, Elena Boloca. Discuţiile cu alegătorii din această comună au debutat într-o notă prietenească, având în vedere faptul că aşa cum singur a anunţat, Gavril Mârza este om al locului, având în vedere că soţia acestuia este din Cacica. De precizat că localitatea Cacica face parte din colegiul pentru Camera Deputaţilor nr. 3, parte a colegiului nr. 2 pentru Senat, unde din partea USL candidează medicul Tiberius Brădăţan.

În discursul său, Gavril Mîrza a vorbit despre realizările pe care le-a avut în comuna Cacica atunci când a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, precizând în acelaşi timp că rolul unui parlamentar este acela de a crea legi care să vină în sprijinul cetăţenilor.

„Pentru mine este o onoare să candidez pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 3, din care face parte şi comuna Cacica. Candidez aici pentru că sunt om al locului şi în calitate de parlamentar voi sprijini proiectele din această comună. Şi chiar în aceste zile se discută despre aprobarea proiectului pentru construcţia unei parcări care să deservească salina Cacica. Pe de altă parte, vreau să îmi să anunţ că autorităţile din Cacica vor avea sprijinul meu total pentru declararea comunei ca staţiune turistică, precum şi pentru modernizarea şi extinderea bazei materiale pentru populaţia care doreşte să facă băi în sare şi aerosoli în salină”, a declarat Gavril Mîrza. El a adăugat că actualul bazin în care se fac băi de sare este realizat exclusiv cu sprijinul său. „În timp ce unii vorbesc din cărţi despre declararea comunei Cacica drept staţiune turistică eu am făcut ceva în acest sens. Iar faptul că am sprijinit construcţia bazinului în care se fac băi cu sare, arată clar preocuparea pe care o am pentru readucerea comunei Cacica în rândul localităţilor cu turism balnear”, a ţinut să precizeze candidatul USL pentru funcţia de deputat în colegiul nr. 3 Cajvana.

Gavril Mîrza a mai precizat că în calitate de deputat va susţine şi proiectele pentru alimentare cu apă potabilă şi canalizare, regularizarea şi construcţia de apărări de maluri pe pârâul Soloneţ şi extinderea reţelei de alimentare cu energie electrică pentru populaţie în zona Rodina 1. De precizat că la finalul întâlnirii electorale din Cacica, locuitorii acestei comune i-au prezentat lui Gavril Mîrza câteva probleme cu care se confruntă, printre care şi faptul că producţia de sare din mina cacica nu mai are piaţă de desfacere. De asemenea, locuitorii din Cacica au precizat că şi-ar dori ca subvenţiile acordate de APIA să fie plătite o singură dată, şi nu în mai multe tranşe. Gavril Mîrza i-a asigurat pe locuitorii din Cacica că rezolvarea acestor probleme vor deveni priorităţi pentru el, adăugând că în cel mai scurt timp va lua legătura cu miniştrii agriculturii şi economiei pentru a găsi soluţiile la aceste probleme.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava