• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Peste 800 de persoane au participat duminică după amiază la lansarea candidaturii senatorului PSD Gavril Mîrza pentru un mandat de deputat în colegiul nr. 3 în localitatea sa natală, Cajvana. La lansare au participat peste 800 de persoane, potrivit organizatorilor, printre cei veniţi alături de Gavril Mîrza numărându-se atât susţinători din Cajvana, cât şi din Bosanci, Cacica, Ilişeşti, Pârteşti, Moara, Bosanci, Dărmăneşti, Horodniceni sau Ciprian Porumbescu. Tot duminică, în cadrul aceluiaşi eveniment a avut loc şi lansarea candidaturii medicului Tiberius Brădăţan, care vizează mandatul de senator din Colegiul nr. 2 Suceava, care include şi colegiul în care candidează Gavril Mîrza. Cei doi candidează candidează având ca ofertă pentru electorat experienţa lui Gavril Mîrza şi tinereţea lui Tiberius Brădăţan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava