MOPAN Suceava

Peste 250 de persoane au participat în cursul zilei de joi la întâlnirea candidaţilor USL Gavril Mîrza şi Tiberius Brădăţan cu locuitorii comunei Stroieşti. Întâlnirea a avut loc la Căminul Cultural din Stroieşti, la discuţiile cu alegătorii din Stroieşti şi Zahareşti fiind prezenţi senatorul Gavril Mîrza, care candidează pentru un mandat de deputat în colegiul nr. 3 Cajvana şi candidatul USL pentru funcţia de senator în colegiul nr. 2 Suceava, medicul Tiberius Brădăţan. La discuţiile cu alegătorii din comuna Stroieşti a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Suceava, Cătălin Nechifor.

În discursul său, candidatul USL pentru postul de deputat în colegiul nr. 3 Cajvana, Gavril Mîrza, a ţinut să sublinieze că este născut pe aceste meleaguri, şi că în perioada în care a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava în comuna Stroieşti au fost realizate mai multe investiţii, printre care asfaltarea drumurilor şi reabilitarea primăriei. Mîrza a amintit că în urma demersurilor sale din ultima perioadă şi cu sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, s-a reuşit asfaltarea a peste un kilomtru din drumul Stroieşti – Zahareşti. Gavril Mîrza a arătat că rolul unui parlamentar este acela de a face legi bune şi drepte, „care să aducă îmbunătăţiri în viaţa fiecărui cetăţean din comunitate. Dar în acelaşi timp parlamentarul trebuie să fie alături şi de problemele administrative ale comunităţii”.

Gavril Mîrza a declarat că în calitate de deputat va sprijini mai multe proiecte pentru dezvoltarea acestei comune, printre care modernizarea DJ 209 D pe porţiuniel Vâlcele – DN 17 şi Stroieşti – Liteni – Moara, realizarea unei reţele de apă şi canalizare în întreaga comună, şi finalizarea lucrărilor la bisericile din Stroieşti şi Zahareşti, aceasta din urmă fiind un monument istoric cu o vechime de aproape 500 de ani.

La rândul său, candidatul USL pentru funcţia de senator în colegiul nr. 2 Suceava, Tiberius Brădăţan, a scos în evidenţă „nedreptăţile produse de Guvernul PDL”, care a diminuat salariile cu 25%, a micşorat pensiile şi a desfiinţat spitale. „România are nevoie de o naţiune sănătoasă. Consideră că judeţul Suceava poate fi vindecat doar cu un Guvern USL, iar pentru aceasta vă invit la un vot masiv pro-USL”, a declarat Brădăţan.

În discursul său, liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, le-a mulţumit locuitorilor din comuna Stroieşti pentru prezenţa la întâlnirea cu cei doi candidaţi ai USL, precum şi pentru încrederea ce i s-a acordat pentru a conduce Consiliul Judeţean. Nechifor a spus că timp de patru ani, în comuna Stroieşti nu au fost realizate investiţii notabile, deoarece fostul preşedinte PDL a Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, „nu a dat comunei nici un leu, pentru că primarul era de la PSD”.

„Acum este nevoie de un vot pro-USL. Vă recomand să votaţi candidaţii USL pentru că numai astfel există garanţia unei continuităţi Gurvn – Consiliul Judeţean Suceava”, a declarat Nechfior. De precizat că atunci când acesta i-a întrebat pe locuitorii din Stroieşti prezenţi la întâlnire dacă mai doresc PDL sau ARD, aceştia au răspuns că „nu”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava