Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul Mişcării Populare Suceava, Corneliu Popovici, a anunţat vineri opt candidaţii acestei formaţiuni politice pentru funcţiile de primar din 10 municipii şi oraşe ale judeţului. Corneliu Popovici a precizat că toate aceste candidaturi au fost validate în data de 16 ianuarie a.c. în Consiliul Naţional al Mişcării Populare. Popovici a amintit în primul rând de candidatura lui Marian Andronache pentru Primăria Suceava, fiind convins că acesta va câştiga funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ. „Cred în reuşita lui. Avem la Suceava o echipă nouă în politică, iar rezultatul nostru la alegerile locale va fi cel pe care contăm. Iar cu anunţarea domnului Marian Andronache am vrut să înlăturăm orice comentariu referitor la această candidatură”, a spus Corneliu Popovici.
El a precizat că pentru Primăria Fălticeni, Mişcarea Populară îl ca avea ca şi candidat pe inginerul agronom Pavel Onea, în vârstă de 46 de ani. Corneliu Popovici a precizat că acesta este un om de afaceri local din domeniul pomicol, ministrul agriculturii acordându-i acestuia în anul 2015 diploma de „pomicultorul anului”. Liderul MP Suceava a adăugat că pentru Primăria Vatra Dornei a fost validată candidatura lui Cătălin Ursache, de 46 de ani, de profesie inginer silvic. Popovici a spus că acesta are în momentul de faţă o afacere în domeniului turismului ecvestru, iar în trecut a locuit şapte ani în Statele Unite ale Americii şi a fost implicat în mai multe proiecte de voluntariat, unul dintre acestea fiind sub coordonarea Casei Regale a Marii Britanii.
Corneliu Popovici a spus că un alt oraş unde a fost stabilită candidatura este Frasin, acolo unde MP Suceava îl va avea drept candidat pe Florin Niisceac, în vârstă de 31 de ani, specialist în ştiinţe politice, el având şi un doctorat în dezvoltare instituţională. Popovici a declarat că acesta a decis să revină în localitatea natală, pentru a pune umărul la dezvoltarea oraşului Frasin, după ce până în momentul de faţă a studiat în Ucraina şi Germania, fiind implicat în diverse proiecte de cercetare ştiinţifică.
Liderul Mişcării Populare Suceava a mai spus că în oraşul Dolhasca, candidatul acestui partid va fi va fi Ioan Creţu, de 54 de ani, care lucrează în domeniul căilor ferate, în timp ce pentru Primăria Milişăuţi a fost validată candidatura omului de afaceri Ioan Hreniuc. Ultimele două oraşe pentru care au fost validate candidaturile sunt Solca, unde Mişcarea Populară va miza pe juristul Teodora Ţehanciuc, şi Cajvana, acolo unde va candida omul de afaceri Gheorghe Jucan.
Corneliu Popovici a precizat că în scurt timp vor fi stabilite şi candidaturile pentru primăriile din Câmpulung Moldovenesc şi Rădăuţi.

Mişcarea Populară Suceava şi-a anunţat candidaţii de primar din opt municipii şi oraşe, 8.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava