Concert pascal
MOPAN Suceava

În Iulius Mall Suceava, timpul liber al copiilor este îmbogățit cu multă voie bună la Mischa Kids & Cafe Teen. Jocuri electronice și interactive, ateliere creative și educative, activități amuzante, minidiscotecă și multe alte posibilități de joacă sunt propunerile de recreere pentru năzdrăvanii mici și mari.
La Mischa Kids & Cafe Teen, situat la parterul Iulius Mall Suceava, timpul  liber este îmbogățit cu activități atractive, care să le ofere copiilor și adolescenților sesiuni prelungite de joacă. Indiferent de pasiunile lor, copiii și adolescenții găsesc aici jocul potrivit pentru a-i amuza. Pentru tinerii care preferă să se destindă în compania personajelor virtuale sau participând la simulări de curse, Cafe Teen & Mischa Kids le oferă multiple posibilități de a-și testa îndemânarea. Aici au la dispoziție console pentru jocuri video și simulatoare, pregătite să îi conducă în experiențe antrenante. Dacă preferă modalitățile de recreere interactive, pot concura alături de prieteni la biliard, darts sau foosball. Pentru că este un loc în care joaca nu are limite, copiii pot opta pentru bordgames, care îi ajută să își dezvolte atenția, să gândească strategii și să își îmbogățească imaginația. Astfel, vor petrece timpul liber într-un mod relaxant și captivant.
Pentru că beneficiază de un spațiu generos, cu multiple posibilități de recreere pentru copii și adolescenți, Cafe Teen & Mischa Kids este locația ideală pentru petreceri aniversare și serbări. În plus, părinții pot opta pentru animație tematică, asigurată de mascote sau alte personaje îndrăgite.
Tot aici, cei mici pot participa la minidiscotecă și karaoke, dar și la atelierele și cursurile organizate ocazional. Iar pentru că misiunea Mischa Kids & Cafe Teen este de a ajuta copiii să își dezvolte personalitatea, inteligența și aptitudinile fără a-i îngrădi, în fiecare zi de vineri din luna octombrie, de la ora 18.00, părinții sunt invitați la atelierele Aptamil Junior IQ. Aici vor afla informații despre dezvoltarea copilului lor, cum pot interacționa prin joc și cum poate ajuta joaca în învăţarea şi capacităţile cognitive ale copilului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava