MOPAN Suceava

Cu sprijinul ambasadelor României, ale partenerilor Arhipelago și a rețelei Enterprise Europe, Afaceri.ro organizează Misiunea economică din Balcanii de Vest, care se va desfășura în perioada 24 – 31 mai 2022 și presupune vizitarea celor 3 țări din regiunea Balcanică (Muntenegru, Albania și Macedonia), șederea în cel puțin 6 orașe, întâlniri de afaceri și activități de networking.

Misiunea economică constă într-un un tur de afaceri prin Balcanii de Vest cu întâlniri profesionale și culturale în orașele Skopje, Pristina, Podgorita, Tirana, Durres, Moscopole, Bitola, Ohrid, Crușevo și se adresează antreprenorilor, managerilor, specialiștilor în marketing internațional dar și persoanelor interesate de cultura balcanică.

Aceste țări au în prezent un potențial mare de dezvoltare economică, cu perspective de integrare europeană și prezintă oportunități de afaceri pentru antreprenorii români.

În cadrul misiunii economice vor fi stabilite întâlniri B2B cu mediul de afaceri din această zonă, vor fi organizate activități de networking cu oficiali și persoane cheie, se vor identifica potențiali parteneri de afaceri și se va oferi posibilitatea de a promova compania la evenimentele care vor fi organizate.

„La doar câteva sute de kilometri de la sud de granița României se află o comunitate cu puternice legături istorice, culturale și etnice cu poporul român. ”a declarat un participant al ediției precedente a Misiunii economice Afaceri.ro Macedonia de Nord 2021 despre aromânii din Balcani

O altă experiență deosebită va fi pregătită în sudul Macedoniei, acolo unde antreprenorii vor face un tur al orașului Bitola, satele Baba, Crusova și Ohrid și vor interacționa cu comunitatea aromânilor din regiune.

Pentru a obține mai multe detalii vă rugăm să vă înscrieți accesând link-ul: https://www.afaceri.ro/afaceri-ro-economic-mission-in-western-balkans/

Afaceri.ro este un program de conferințe, misiuni economice și tabere de instruire în afaceri, gândite să îmbine educația cu explorarea, care sunt derulate cu scopul de a ajuta antreprenorii din companiile românești să se dezvolte și să devină mai competitivi, oferindu-le participanților oportunități de a explora piețe externe, culturi diferite, abordări diverse și de a forma legături ce se pot transforma în potențiale afaceri profitabile. Acest program are la activ reușite concrete și rezultate pe multiple planuri, până în acest moment având deja realizate misiuni economice și bootcamp-uri în diverse orașe din Franța, Ungaria, Republica Moldova, Ucraina, Austria, Italia, Anglia, Norvegia, Statele Unite ale Americii, China, Nepal, Kazahstan, Azerbaijan, Emiratele Arabe Unite, Georgia, Israel, Rusia, Australia, Uzbekistan, Singapore, Malaezia, Macedonia de Nord, Oman și Noua Zeelandă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava