MOPAN Suceava

20 de companii vor pleca în misiune economică de promovare a produselor românești din domeniul IT&C în SUA. Delegația României este condusă de secretarul de stat Paula Pîrvănescu. Firmele românești vor participa la două evenimente de marcă, SelectUSA Investment Summit, ce va avea loc la Washington DC în perioada 10-12 iunie a.c., și SelectUSA Spin-off, ce se va desfășura la San Francisco în zilele de 13 și 14 iunie a.c.

Cu această ocazie, la Baltimore, vor fi organizate întâlniri cu reprezentantul US Commercial Service și companii din zonă.

Obiectivele principale ale misiunii sunt: creșterea vizibilității firmelor românești din industria IT&C, unul dintre domeniile în care țara noastră este competitivă pe plan internațional, promovarea produselor românești din domeniul industriei tehnologiilor inovative, identificarea de noi oportunități de afaceri și stabilirea unor parteneriate de lungă durată.

Companiile care vor promova IT-ul românesc în Statele Unite sunt: Mahal Trade SRL, Web Win Group Net SRL, Coduck Brothers SA, Gemini Solutions SRL, Kineto Tech Rehab SRL, CBN IT Software Solutions SRL, Connections Consult SRL, Aggranda Solutions SRL, Romanian Security Systems SRL, Holistion Software Consulting SRL, Zitec Com SRL, Tremend Software Consulting SRL, Thecon SRL, Special Travel Experiences SRL, Danirom Company SRL, CMD Software Espresso SRL-D, Softsynergy SRL, Circle Technologies SRL, Finacon International Consulting SRL, Linnify SRL.

Misiunea economică se desfăşoară în cadrul Programului de susţinere şi promovare a exportului cu finanţare parţială de la bugetul de stat și este organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat în parteneriat cu Asociaţia Patronală a Industriei de Software și Servicii – ANIS. Misiunea economică beneficiază de o finanțare de la bugetul de stat de 505.595 lei cu TVA.

Informații suplimentare:

SelectUSA Investment Summit, găzduit de Secretarul SUA pentru Comerț, Wilbur Ross, este evenimentul de cel mai înalt nivel dedicat promovării investițiilor străine directe (ISD) în Statele Unite ale Americii și constituie o platformă de conectare a companiilor străine cu organizațiile de dezvoltare economică din SUA, în vederea facilitării investițiilor în afaceri și creării de locuri de muncă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava