Concert pascal
MOPAN Suceava

Arhipelago şi Asociaţia pentru Promovarea Economiei Cunoaşterii (APEC) organizează, în perioada 21 – 29 august, o nouă misiune economică marca Afaceri.ro, de această dată în estul extrem al Europei: Georgia și Azerbaijan. Aceasta este dedicată valorificării potențialului de colaborare economică și import-export dintre România și o zonă mai puțin explorată: Caucazul.

Proiectul este dedicat în special importatorilor de produse alimentare, exportatorilor industriali, companiilor de petrol și gaze și specialiștilor în marketing. Cu toate acestea, misiunea economică se adresează și tuturor antreprenorilor curioși și oamenilor de business interesați de specificul desfășurării afacerilor cu Caucazul și de accesul pe această piață mai puțin cunoscută.

În cadrul acestei deplasări, delegații vor participa la o serie de întâlniri business cu diverse companii din zonă, vizite de lucru la instituții ce sprijină afacerile sau la organizații menite să aducă mai aproape mediul antreprenorial românesc de cel georgian sau azer. Totodată, delegații vor lua parte și la alte activități menite să ofere o experiență economică și culturală inedită.

Una din activitățile culturale cele mai interesante o reprezintă călătoria, timp de o noapte, cu trenul Transcaucazian, care va parcurge traseul Tbilisi-Baku și va oferi priveliști deosebite cu specific caucazian, atât la răsărit, cât și la apus.

Mai mult decât atât, în timp ce în Azerbaijan majoritatea activităților vor avea loc în Baku, în Georgia grupul va efectua și o serie de vizite de lucru în zone precum Mtskheta, Kazbegi, Ananuri, Gergeti sau Kakheti.

Persoanele interesate să afle mai multe detalii despre această misiune economică sunt invitate să acceseze pagina oficială – http://www.afaceri.ro/misiunea-economica-afaceri-ro-georgia-azerbaijan-2018/ – sau să contacteze organizatorii la evenimente@arhipelago.com.

Despre
Misiunile economice Afaceri.ro sunt derulate cu scopul de a ajuta companiile românești cu potențial de internaționalizare. Acestea le oferă participanților oportunități de a explora piețe externe, de a înțelege mecanismele de pătrundere pe noi piețe a produselor românești, de a lega contacte potențiale ce se pot transforma în afaceri profitabile. Acest program are la activ reușite concrete și rezultate pe multiple planuri. Până în acest moment au fost realizate misiuni economice în Beijing, Shanghai, Tel Aviv, Viena, Expo Milano, Chișinău, Cernăuți, Bălți, Oslo, Odesa, Londra, Southampton, Las Vegas, San Francisco,  New York, Expo Astana Kazahstan, Moscova, Vladivostok, Hong Kong, Macao, Houston, Austin și Dallas.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava