Concert pascal
MOPAN Suceava

Arhipelago şi Asociaţia pentru Promovarea Economiei Cunoaşterii (APEC) organizează, în perioada 27 mai – 8 iunie, o nouă ediție a unei misiuni economice marca Afaceri.ro pe coasta de Est a Statelor Unite ale Americii, dedicată valorificării potențialului de import-export și de colaborare academică, atragerii de investiţii în România și participării la International Franchise Expo și Book Expo & Book Con.

Evenimentul se adresează antreprenorilor din România, cu precădere celor interesați de preluarea unei francize internaționale și aducerea ei pe piața românească, întreprinzătorilor din industria editorială și digitală, dar și reprezentanților instituțiilor de învățământ superior. Nu în ultimul rând, misiunea este dedicată tuturor celor care intenționează să obțină acces pe piața americană, să înțeleagă specificul derulării afacerilor cu SUA și/sau să atragă investiții din America.

În cadrul acestei misiuni economice delegații vor participa la o serie de întâlniri business și vizite de lucru la companii de pe coasta de Est a Statelor Unite, la renumite centre academice din regiune, la târgurile International Franchise Expo și Book Expo & Book Con, instituții federale, dar și la alte activități menite să ofere o experiență economică și culturală inedită.

International Franchise Expo este un târg de talie mondială, în cadrul căruia participanții au ocazia să întâlnească mii de antreprenori și viitori proprietari de afaceri, să viziteze cel mai mare târg de francize din Statele Unite, să cunoască față în față sute de oportunități de francize din toate industriile și nivelurile de investiții și multe altele.

Book Expo este locul în care se adună pasionații de cărți, autorii și liderii din industrie pentru a defini noutățile din universul de publishing. Târgul reprezintă un mediu profesional în care pot fi descoperiți noi autori și titluri de blockbustere, se poate interacționa cu cei mai influenți publisheri din lume și se poate învăța de la lideri și colegi din domeniu. Alături de acesta, Book Con este evenimentul unde se întâlnesc cultura pop și povestirile, acolo unde participanții pot experimenta poveștile în toate formele lor, interacționând cu autori, publisheri, celebrități și creatori de conținut care influențează tot ceea ce noi citim, auzim și vedem.

Mai mult decât atât, delegații vor avea ocazia să participe la vizite de lucru la numeroase instituții de învățământ superior de pe Coasta de Est, universități renumite pe întreg Globul, care se află în topurile mondiale în educație și cercetare, oferind astfel modele și inspirație pentru toți colegii și managerii din domeniu. Organizatorii pregătesc întâlniri la universitățile Georgetown, Howard, George Washington, John Hopkins, Princeton, NYU, Yale, Harvard și MIT.

Pe lângă acestea, participanții vor beneficia și de întâlniri de afaceri cu firme sau instituții menite să aducă mai aproape mediul antreprenorial românesc de cel american. Nu vor lipsi nici momentele de networking informal în cadrul programului cultural-turistic, dar și de alte activități relevante pentru profilul participanților.

Persoanele interesate să afle mai multe detalii despre această misiune economică sunt invitați să acceseze pagina oficială – http://www.afaceri.ro/afaceri-ro-usa-east-coast-2018-economic-mission/ – sau să contacteze organizatorii la evenimente@arhipelago.com.

Misiunile economice Afaceri.ro sunt derulate cu scopul de a ajuta companiile românești cu potențial de internaționalizare. Acestea le oferă participanților oportunități de a explora piețe externe, de a înțelege mecanismele de pătrundere pe noi piețe a produselor românești, de a lega contacte potențiale ce se pot transforma în afaceri profitabile. Acest program are la activ reușite concrete și rezultate pe multiple planuri. Până în acest moment au fost realizate misiuni economice în Beijing, Shanghai, Tel Aviv, Viena, Expo Milano, Chișinău, Cernăuți, Bălți, Oslo, Odesa, Londra, Southampton, Las Vegas, San Francisco, New York, Expo Astana Kazahstan, Moscova, Vladivostok, Hong Kong și Macao.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava