• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Bucătăria fetelor nu a fost nicicând mai atrăgătoare la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. În noul sezon care a început la Antena 1, ieri, participă și Elena Popa, o tânără de 19 ani din Chișinău, pe cât de frumoasă, pe atât de talentată la gătit, scrie click.ro. La numai 19 ani, Elena Popa a avut deja ocazia să lucreze ca ajutor de bucătar și, în același timp, este și model.

Ca model, a câștigat titlul de Miss Bikini 2014. Elena a început să gătească pentru că ambii părinți gătesc, iar mama este specialistă în cofetărie. Gătește de mică și mereu a fost curioasă să experimenteze tot felul de preparate: “Bucătăria mereu mi-a fost pe plac, de la vârsta de 8 ani îmi făceam singură omletă, aveam propria mea tigaie micuță în care găteam doar eu, îmi plăcea să gătesc pe ascuns fără ca mama sau tata să se implice și astfel am stricat multe produse.”, a afirmat aceasta, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/miss-bikini-2014-la-hells-kitchen-iadul-bucatarilor-foto

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava