Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto18 poze în acest set

Titlul de Miss Boboc 2011 al Colegiului „Ştefan cel Mare” din Suceava a fost câştigat de Angela Atănăsoaie. Boboaca de la „Ştefan cel Mare” fost aleasă cea mai frumoasă dintre cele şapte participante la concursul de miss, pe locul II clasându-se, Sabina Sadovean, în timp ce locul al treilea a fost câştigat de Ana Maria Timiş. De asemenea, titlul de „Miss Popularitate” a fost obţinut de, Raluca Alexandrescu, care a obţinut şi premiu „Miss TuSiRomania”.
Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional Ştefan cel Mare a deschis seria balurilor din acest an, spectacolul având loc joi seara în sala mare a Casei de Cultură. Balul de la Ştefan cel Mare a avut ca temă principală lumea circului, elevii acestui colegiu reuşind să le prezinte colegilor lor un spectacol reuşit. Spectatorii au avut parte, printre altele, de concerte live ale eleveilor, scenete (Viaţa familiei Clăunescu), parodii, momente de pantomimă, majoritatea având ca temă principală lumea circului.
În ceea ce le priveşte concursul de miss, la prima probă concurentele au apărut pe scenă în ţinute de toboşari de la circ. La a doua probă concurentele şi-au demonstrat talentul la dans, după care cele şapte boboace au prezentat juriului ce aptitudini şi au răspuns la întrebări inedite prin care li s-a testat spontaneitate. Ultima probă a fost cea a ţinutelor de seară.
Nu în ultimul rând, trebuie spus că şi la balul de anul acesta Colegiul Ştefan cel Mare a adus pe scena Casei de Cultură o formaţie care a reuşit să facă un spectacol adevărat, Bere Gratis, şi care timp de o oră jumătate a cântat live cele mai cunoscute cântece din repertoriul trupei.

Miss Boboc 2011 Colegiul Naţional Ştefan cel Mare Suceava, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava