Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri 8 octombrie și sâmbătă 9 octombrie 2021 la RockNRolla Iași s-a desfășurat Miss URF .2 – Underground Rock Festival.

Vineri 8 octombrie 2021, cinci trupe de tineri din Iași au urcat pe scena Miss URF .2 – Debut Rock pentru a performa, live, în fața publicului: The Tigers, Les Castaways, Mist@ke, KRÖM și Molten Skin. Momente de pauză nu au existat, practic, deoarece coregrafia rock pregătită din timp și mini-recitalurile la pian au completat programul.

De asemenea, în cadrul Proiectului “Miss URF – DEBUT ROCK”, cu câteva zile înainte de eveniment, cu sprijinul Formatorilor ce au oferit din timpul și expertiza lor, s-au desfășurat ateliere de Armonie, Songwriting, Canto, Istoria chitarei electrice, Claviaturi / Pian, Chitară + Chitară Bas, Inginerie de sunet și Percuție / Tobe.

Tot vineri 8 octombrie 2021 scena Miss URF .2 a fost cucerită de TIMPURI NOI în deschidere concertând trupele BUSOLA (Chișinău) și GRANOPHYRE (Iași).

Artiștii s-au bucurat de atmosfera festivalieră deși publicul nu a fost numeros din cauza restricțiilor impuse de starea de pandemie în care ne aflăm.

Sâmbătă 9 octombrie 2021 au urcat pe scenă trei trupe rock din București: King Solomon, Sticks and Stones și Roadkillsoda (în ordinea recitalurilor).

Rockerii sosiți sâmbătă în Iași au fost de asemenea bucuroși să performeze pe o scenă construită special pentru ei, live în fața publicului lor, având în vedere că întregul Festival s-a desfășurat din nou în pandemie și doar pentru cei vaccinați (anti covid-19), condițiile restrictive fiind comunicate cu câteva zile înainte de manifestarea artistică pregătită, evident, cu câteva luni înainte.

„Mulțumim organizatorilor pentru invitație și pentru faptul că nu au anulat concertele deși aveau justificarea să o facă, având în vedere situația și restricțiile impuse de autorități. Publicul, atât cât a fost, ne-a aplaudat și ne-a încălzit atmosfera! Mulțumim, Iași!” a declarat unul dintre performerii rock ce au urcat pe scena Miss URF.

Nu s-au înregistrat incidente în timpul concertelor iar acest lucru se datorează bunei colaborări cu Direcția de Sănătate Publică Iași, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași, Serviciul de Ambulanță Județean Iași, Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași, Primăria și Poliția Iași dar mai ales sprijinului partenerului nostru „Crucea Roșie filiala Iași” care a supravegheat, prin voluntarii săi, toate activitățile de pe scenă și de lângă scenă – zona Arts & Crafts și public.

Materiale foto-video veți găsi în zilele următoare pe pagina https://www.facebook.com/MissURFiasi și pe paginile dedicate celor trei concerte din cadrul Festivalului:

https://fb.me/e/CwbWMDoF

https://fb.me/e/10aqEMytd

https://fb.me/e/1nE6nuXIz

Miss URF nu anulează ci promovează ROCK-ul autentic, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava