Concert pascal
MOPAN Suceava

Au dat vestea cea mare de curând, iar acum, Misty și Keo au vorbit mai pe larg despre marele eveniment care urmează să aibă loc în viața lor: nunta. După mai mulți ani de relație și o fetiță adorabilă care a apărut în viața lor, artiștii Misty și Keo se pregătesc să își oficializeze relația prin căsătorie! Cei doi au dat vestea cea mare de curând, după ce Misty a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie, chiar în urmă cu mai mulți ani, notează click.ro.

Aceștia sunt împreună de mai bine de 8 ani, iar artistul a pus marea întrebare în urmă cu aproximativ 5 ani, chiar de ziua ei.

Misty a explicat că așteaptă cu nerăbdare momentul în care va purta rochia de mireasă. Aceasta a dezvăluit că își dorește în mod special să existe și ceremonia religioasă, deoarece provine dintr-o familie foarte credincioasă, dar vrea și să se bucure și de o petrecere ulterior. În ceea ce privește întregul eveniment, cei doi au mărturisit că vor ceva restrâns și simplu.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/misty-si-keo-sunt-in-pregatiri-de-nunta-cum-va-638034.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava