MOPAN Suceava

Au dat vestea cea mare de curând, iar acum, Misty și Keo au vorbit mai pe larg despre marele eveniment care urmează să aibă loc în viața lor: nunta. După mai mulți ani de relație și o fetiță adorabilă care a apărut în viața lor, artiștii Misty și Keo se pregătesc să își oficializeze relația prin căsătorie! Cei doi au dat vestea cea mare de curând, după ce Misty a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie, chiar în urmă cu mai mulți ani, notează click.ro.

Aceștia sunt împreună de mai bine de 8 ani, iar artistul a pus marea întrebare în urmă cu aproximativ 5 ani, chiar de ziua ei.

Misty a explicat că așteaptă cu nerăbdare momentul în care va purta rochia de mireasă. Aceasta a dezvăluit că își dorește în mod special să existe și ceremonia religioasă, deoarece provine dintr-o familie foarte credincioasă, dar vrea și să se bucure și de o petrecere ulterior. În ceea ce privește întregul eveniment, cei doi au mărturisit că vor ceva restrâns și simplu.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/misty-si-keo-sunt-in-pregatiri-de-nunta-cum-va-638034.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava