Concert pascal
MOPAN Suceava

Fostul adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Mişu Gafecncu şi omul de afaceri fălitcenean Dan Dinu Fodor au fost validaţi marţi în funcţiile de consilieri judeţeni. Cei doi au fost ocupat locurile rămase vacanțe în urma demisiilor consilierilor Tiberiu Beldiman şi Raul Rotaru. La ultimele alegeri locale, cei doi au candidat pe lista Uniunii Social Liberale din partea PNL, iar după demisiile din Consiliul Judeţean, în locul lor trebuiau să fie numiţi următorii supleanţi de pe lista USL, în cazul de faţă unul din partea PSD, şi unul din partea PNL.

Astfel se face că PSD va avea un nou reprezentant în Consiliul Judeţean Suceava, prin Mişu Gafencu, din Vatra Dornei, în timp ce nou consilier PNL este Dan Dinu Fodor, din Fălticeni. Cei doi au depus ieri jurământul în funcţia de consilier judeţean.

Mişu Gafencu a fost timp de opt ani adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Dan Dinu Fodor are vârsta de 59 de ani, este membru al PNL din anul 2008, iar de profesie este inginer zootehnist, cu studii post-universitare în managementul agro-alimentar. Fodor este administrator al unei firme fălticenene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava