Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul Mitică Popescu împlinește miercuri, 2 decembrie 84 de ani. Nu-și arată vârsta, este un om tonic, plin de viață și care rămâne în ciuda anilor foarte popular. Click! îți spune 10 lucruri mai puțin știute despre marele actor

Se lasă fotografiat, întrebat, îi plac călătoriile, sportul și urăște singurătatea. Este un model de modestie deși lumea se uită la el cu evlavie și respect. Are un nume știut de toți, mulți nu cunosc însă cine este cu adevărat iar puțini îi cunosc momentele grele din viață, victoriile și înfrângerile.

  1. Mitică Popescu ar fi trebuit să ajungă preot și chiar îi plăcea.”Am fost un copil cuminte și ascultător iar mama şi-a dorit să devin preot. Am fost şi băiat la altar, mergeam cu preotul cu Botezul. Îmi cumpărase chiar şi veşmânt. Eram mândru când apăream ca băiat de altar, cu veşmântul, era uşor spectaculos. Nu știu ce s-a întâmplat de nu am mai ajuns”, a povestit pentru adevărul.ro marele Mitică Popescu.
  2. Mitică Popescu a intrat la Institutul de Teatru în 1953 din a patra încercare după ce ani de zile făcuse figurație la Teatrul Armatei. Recita”Noi vrem pământ”de George Coșbuc fără să facă nici un fel de pregătire. Directorul artistic al Teatrului Armatei l-a sfătuit să învețe o fabulă, Mitică Popescu a ales”Broasca și boul”de la Fontaine. L-a învățat să o spună ca o poveste nu ca o poezie, iar Mitică a fost admis.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mitica-popescu-implinit-84-de-ani-10-lucruri-pe-care-nu-le-stiai-despre-marele

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava