MOPAN Suceava

Ieri a avut loc reunirea lotului noii echipe de fotbal a Sucevei care se pare că se va numi Foresta. La primul antrenament, care a fost unul extrem de lejer şi din cauza incertitudinii care pluteşte la stadionul „Areni” în legătură cu eşalonul în care va evolua echipa, au fost prezenţi 17 jucători, un amestec de „veterani”, reveniţi şi nou veniţi la formaţia suceveană. A fost prezent la această primă întâlnire cu jucătorii şi Adrian Iencsi, cel care va fi după toate probabilităţile noul antrenor al Forestei Suceava. Dintre cei nou veniţi la gruparea suceveană îi putem aminti pe Bogdan Rusu şi Răzvan Avram, ambii de la FC Braşov, dintre cei care au mai evoluat pe „Areni” pot fi consemnaţi Marius Matei, fost la FC Voluntari şi FC Braşov, Andrei Cerlincă, fost la Rapid Bucureşti, Constantin Ferariu, fost la CSM Sighetul Marmaţiei şi Vlad Stănescu, ultima oară la Bucovina Pojorâta.

Din jucătorii care au evoluat pentru Rapid CFR Suceava în sezonul precedent au fost prezenţi la prima „şedinţă tehnică”, Niga, Velescu, Daniel Bălan, I.Mihai, Mateiciuc, Semeghin, Alexandru, Sfrijan, Tăutianu, Dănilă şi Ionuţ Plămadă.

Deocamdată nu se ştie exact în ce eşalon valoric va juca Foresta Suceava, însă există şanse foarte mari ca gruparea suceveană să continue în Liga a II-a, dovadă a acestui fapt fiind şi adresa venită din partea FRF în legătură cu omologarea terenului pentru liga secundă. Sunt foarte multe formaţii dintre cele 22 care au dreptul de a evolua în Liga a II-a care au mari probleme financiare, cum ar fi Petrolul Ploieşti, ACS Berceni, FC Baia Mare sau Şoimii Pâncota şi în locul lor ar putea apărea la starul eşalonului secund Foresta Suceava.

Deocamdată nu se ştie nimic exact, lucrurile se pare că se vor clarifica până în 15 iulie. Pentru moment echipa suceveană se va pregăti la nivel local, pentru ca de miercuri 13 iulie formaţia să plece într-un stagiu de pregătire centralizată la Poiana Negri.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava