MOPAN Suceava

Autoritățile județene s-au mobilizat pentru a începerea lucrărilor de refacere a Palatului Administrativ din centrul Sucevei, puternic afectat de incendiul izbucnit la mansarda clădirii în dimineața zilei de sâmbătă.

În cursul zilei de astăzi Consiliul Județean Suceava, împreună cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență și a mai multor firme care și-au oferit sprijinul au curățat plafonul Palatului Administrativ de resturile de lemne și tablă rămase în urma incendiului. Pe parcursul întregii zile, lucrătorii au înlăturat resturile carbonizate, pentru a pregăti acoperirea clădirii. Astfel, în perioada imediat următoare va fi construit un nou acoperiș provizoriu, din lemn acoperit cu o folie de plastic pentru a proteja clădirea de precipitații.

Pe de altă parte, în interiorul Palatului Administrativ a început deja relocarea celor care își desfășoară activitatea în cadrul serviciilor și departamentelor Consiliului Județean Suceava, astfel încât lucrările de reconstrucție a Palatului Administrativ să înceapă cât mai repede. Reamintim că incendiul care a afectat Palatul Administrativ din Suceava a izbucnit de la un scurtcircuit produs într-o toaletă din mansarda clădirii.

Mobilizare masivă pentru începerea lucrărilor de refacere a Palatului Administrativ după incendiul de sâmbătă, 6.5 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (6 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava