MOPAN Suceava

Între simpatizanţii candidatului PSD la funcţia de primar al Sucevei, Tiberius Brădăţan apărut de câteva zile o nouă modă, tricoul cu doctorul primar al Sucevei. Accesoriul vestimentar este purtat de numeroşi tineri care-l susţin pe Tiberius Brădăţan, iar unii dintre ei îşi fac fotografii selfie pe care le postează pe paginile lor de socializare.

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ovidiu Donţu, a recunoscut, luni, că devine „cool” să ai tricou cu doctorul primar al Sucevei Tiberius Brădăţan. El a spus că un simpatizant al lui Brădăţan a adus la sediul PSD Suceava un tricou cu un portret stilizat al candidatului PSD la funcţia de primar al Sucevei care transmite un mesaj clar: un DA hotărât pentru Tiberius Brădăţan.

Donţu a menţionat că Tiberius Brădăţan a apreciat acest tricou care îi place foarte mult, iar mai mulţi tineri care se aflau atunci în sediu au cerut modelul pentru a-şi face şi ei tricouri asemănătoare. El a mai spus că apoi acest tip de imprimeu pe tricou a început să devină între susţinători un „must have”. „Tot mai mulţi tineri, membri şi simpatizanţi îşi fac tricouri asemănătoare”, a precizat Ovidiu Donţu. El a mai spus că matrița poate fi solicitată la corturile PSD din cartiere de cei care doresc să fie „cool” şi să poarte acest fel de tricou.

Modă nouă - tricouri cu doctorul primar al Sucevei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava