Concert pascal
MOPAN Suceava

Sistemul de meciuri pentru promovarea în primul eșalon valoric se lasă așteaptat. Dacă în Liga Zimbrilor, lucrurile au rămas fără un final clar, campionatul fiind ”înghețat”, în cazul promovării din eșalonul secund, situația este agitată.
După mai multe scenarii și idei de fiabilitate, s-a decis ca din primul eșalon valoric să nu retrogradeze nicio echipă, ba chiar mai mult, după o idee ”latină”, să se suplimenteze numărul de echipe din Liga Națională la 16.
CSU din Suceava este oricum lider în seria A și vrea să se lupte pentru promovare, lucru dovedit și de rezultatele obținute. În acest moment, se pare că cele mai bune opt formații din eșalonul secund se vor lupta pentru cele două locuri din ”clasa A” în cadrul unui turneu final.
Până în acest moment nu se cunosc regulile acestei ultime faze ale turneului final din această competiție, dar ele sunt de presupus să fie unele logice, aplicate și în alte situații.
Deocamdată, jucătorii echipelor aspirante la accesul în Liga Națională se pregătesc la domiciliu și așteaptă momentul în care regulile de promovare vor fi clare.
”Pentru noi este foarte important să ne pregătim împreună după acestă perioadă foarte lungă de pauză. Așteptăm ultimele decizii ale federației pentru că a fost vorba de 30 de zile de antrenamente înainte de jocurile oficiale.
Vă dați seama că toți jucătorii din echipele participante la promovarea în Liga Națională abia așteaptă să respire aer curat și să se motiveze pentru obiectivul propus. Pentru noi nu există altă variantă decât cea fixată anterior, cea de promovare și ne vom lupta pentru ea” a spus antrenorul echipei de handbal masculin, CSU din Suceava, Adrin Chiruț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava