Viaţa bate de multe ori filmul şi depăşeşte orice imaginaţie. De numeroase dăţi se ascund poveşti triste în spatele zâmbetelor frumoase de la Hollywood. Povestea uneia dintre cele mai apreeciate top modele din anii 90 este încă o dovadă a faptului că faima nu asigură fericirea, din contră, pare să atragă o serie de ghinioane. Ajunsă la 51 de ani, Carre Otis a vorbit despre viaţa agitată pe care a dus-o, întâmplările care au marcat-o, dar şi despre liniştea pe care o resimte de când a reuşit să facă pace cu trecutul tumultos, notează click.ro.

Carre Otis a fost una dintre cele mai iubite manechine a anilor 90, apărând de mai multe ori pe coperta revistei Vogue şi fiind imaginea brandului Guess. După ce a jucat în anul 1990 în filmul „Wild Orchid” alături de Mickey Rourke şi s-a căsătorit cu el, bruneta sexy a devenit un star internațional și a început o viață demnă de un scenariu de film.

Consumul de alcool, de stupefiante, abuzul domestic, o relație toxică, Carre a trecut prin toate și la capătul unui drum anevoios a reușit să iasă învingătoare și să lase în urmă fantomele trecutului. Anii 90 au fost plini de suișuri și coborâșuri pentru Carre, iar poveștile spuse de model par să fie unele ireale, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/comunitate/celebritati/model-apreciat-al-anilor-90-despre-teroarea-din-spatele-podiumului-droguri-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava