MOPAN Suceava

Astăzi la sediul Instituției Prefectului- Județul Suceava a avut loc o ședință operativă la care au participat prefectul județului Suceava, președintele Consiliului Județean Suceava și managerul Spitalului Județean Suceava, în care s-a discutat despre operaționalizarea aparatului de testare Real Time PCR  care va fi instalat în perioada următoare, în spațiul pus la dispoziție de Spitalul Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Laboratorul de diagnostic Covid -2 2019 va fi deservit de două echipe a câte două cadre medicale din cadrul Spitalului Județean Suceava, pentru care s-au efectuat deja demersuri în vederea instruirii în laboratorul de virologie condus de domnul Dan Oțelea de la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș.

Pregătirea celor două echipe, în paralel cu demersurile efectuate pentru livrarea echipamentului de testare, va diminua la maxim timpul de așteptare pentru punerea în funcțiune a laboratorului, având în vedere că acestea vor fi instruite la momentul primirii echipamentului și instalării în spațiul de 1000 mp special amenajat.

Moldovan, Flutur și Râmbu au discutat în ședință operativă despre operaționalizarea aparatului de testare Real Time PCR care va fi montat la Spitalul Județean, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava