Concert pascal
MOPAN Suceava

Monseniorul Iosif Păuleț a celebrat astăzi, 4 august 2019, ultima sa liturghie în calitate de paroh al Parohiei Romano-Catolice „Sfântul Ioan Nepomuk” din Suceava și în același timp decan al Decanatului de Bucovina. Alături i-au fost Monseniorul Ionuț-Paul Strejac – Capelan al Sanctității Sale Papa Francisc, pr. Francisc Doboș – Purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București, preoți veniți special pentru această ocazie precum și enoriași.

La slujbă au participat președintele Uniunii Polonezilor din România – Ghervazen Longher dar și reprezentantul în Parlament al comunității poloneze dna deputat – Victoria Longher, care au adus mulțumiri Monseniorului pentru implicarea și frumoasa colaborare oferite comunității poloneze în decursul celor 9 ani în care a slujit ca decan de Bucovina și paroh al bisericii.


Moseniorul Iosif Păuleț va fi consacrat episcop şi va lua în posesie canonică Dieceza Romano-Catolică de Iaşi, în sărbătoarea Schimbarea la Faţă a Domnului, marţi, 6 august 2019, prin impunerea mâinilor PS Petru Gherghel, administrator apostolic de Iaşi, în cadrul unei sfinte Liturghii solemne celebrate în catedrala „Sfânta Fecioară Maria, Regină” din Iaşi, la ora 10.30. ÎPS Ioan Robu, arhiepiscop mitropolit de Bucureşti, va fi co-consacrator, alături de PS Aurel Percă, episcop auxiliar de Iaşi.

Momente emoţionante la finalul misiunii în Bucovina a noului episcop romano catolic Iosif Păuleț, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava