MOPAN Suceava

Monica Anghel este o foarte mare iubitoare de animale, la fel ca și tatăl ei de altfel. În momentul acesta, Monica are nu mai puţin de cinci câini, despre care a povestit în cadrul unei emisiuni la tv. Vedeta a făcut câteva afirmații sensibile, notează click.ro.

Andra Trandaș merge, de această dată, acasă la Monica Anghel pentru a afla cât mai multe trucuri de beauty pentru cățeluși, dar și care este părerea Monicăi despre copilăritul alături de animale.

„Am avut foarte mulți câini, am crescut cu câini. Tata de câte ori pleca de acasă, avea el un semn cu mâna, și de câte ori îl făcea era clar că o să vină cu un câine. Și venea. Tata mi-a îndeplinit mereu dorințele legate de viețuitoare, pentru că știe că sunt pasionată, iubitoare de animale. Din punctul meu de vedere, fiecare copil ar trebui să crească cu un animăluț, pentru cã îi responsabilizează și se dezvoltă altfel”, povesteşte artista, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/monica-anghel-cred-ca-ar-trebui-reglementata-legea-impotriva-violentei-asupra

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava