MOPAN Suceava

Monica Anghel a făcut dezvăluiri despre senatoarea Diana Şoşoacă, una dintre cele mai controversate prezenţe de pe scena politică din România. Cântăreaţa a povestit că Diana i-a trimis un mesaj, după ce Monica a imitat-o la o emisiune difuzată de TVR, notează click.ro.

Monica Anghel a vorbit despre Diana Şoşoacă, la emisiunea “De-a viaţa ascunselea”, de la Antena 3. Cântăreaţa a dezvăluit că senatoarea i-a trimis un mesaj după ce Monica a imitat-o la emisiunea TVR “Gala Premiilor Masca de Aur”, prezentată de Toni Grecu.

”Pe Diana Șoșoacă am și cunoscut-o și, din fericire, este o persoană cu foarte mult umor. Mi-a trimis mesaj şi mi-a spus că s-a distrat copios şi mi-a spus: “Băi, te felicit, întradevăr semeni cu mine””, a povestit Monica Anghel, la emisiunea “De-a viaţa ascunselea”, conform sursei citate.

Întrebată a cui a fost ideea de a o imita pe Şoşoacă, Monica Anghel a mai adăugat că Toni Grecu a fost cel care a venit cu sugestia.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/monica-anghel-diana-sosoaca-411105.html#gal=QGjB-X7lov&gal_i=0&gal_fs=0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava