Concert pascal
MOPAN Suceava

Monica Anghel a reușit să își schimbe complet look-ul și forma fizică, după ce a „topit” în jur de 30 de kilograme, cu dietă strictă și o viață activă, însă deși a reușit această performanță de una singură, vedeta nu își dorește că ceilalți doritori de siluete suple să treacă prin tot acest procedeu singuri sau „de capul lor”, notează click.ro.

Pentru că o serie de firme producătoare de pastile de slăbit au început să-i folosească abuziv imaginea, cântăreața vrea să scrie o carte despre dieta ei, din care să reiasă clar că nu a luat pastile. Mai mult decât atât, cântăreața a refuzat să își taie stomacul, conform sursei citate, procedură care „le-a salvat” de la diete drastice pe multe vedete. Aceasta nu s-a apucat însă de această luptă cu kilogramele de una singură, ci a apelat la serviciile unor profesioniști, care să o ajute să obțină rezultatele dorite fără să se înfometeze sau să apeleze la „produse minune” care promit „marea cu sarea”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/monica-anghel-va-scrie-o-carte-despre-cum-slabit-30-kg-o-sa-explic-toate-etapele

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava