Concert pascal
MOPAN Suceava

Solista care a slăbit enorm în ultimii ani datorită dietei şi sportului vrea să-şi facă un tatuaj pe spate cu chipul fiului ei, Aviv. Monica Anghel îşi doreşte pe abdomen un Pegas ale cărui aripi să continue pe spate, unde să se transforme în palme care să ţină chipul băiatului ei, acum în vârstă de 9 ani, potrivit click.ro.

Artista a slăbit însă foarte mult şi pielea de pe abdomen şi de pe spate nu sunt cele mai recomandate zone în această perioadă. Specialiştii i-au spus că ar risca să i se deformeze tatuajul după o vreme şi au sfătuit-o să îl facă într-o altă zonă a corpului. „Trebuie să muncesc din ce în ce mai mult la sală. N-am nici un tatuaj, am vrut un tatuaj, dar mi s-a spus că nu se poate. Voiam un cal pe abdomen şi aripile lui să meargă pe spate şi să se transforme în palme şi să ţină chipul lui Aviv. Mi-a zis că nu se poate pentru că spatele se mişcă şi se deformează şi desenul. Atunci trebuie să îmi vină altă idee. Câinii nu pot să-i tatuez, că am mulţi, trebuie un tablou cu toţi. Important este ca atunci când mă uit în oglindă, să îmi placă ceea ce văd”, a spus Monica Anghel la Antena Stars, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/monica-anghel-vrea-sa-si-faca-un-tatuaj-de-dragul-fiului

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava