• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Monica Bîrlădeanu, frumoasa din Iași care s-a stabilit de ani buni în Los Angeles, a împlinit 38 de ani. Ajunsă la această vârstă, bruneta a simțit nevoia unei schimbări și a unui cadou mai deosebit, potrivit click.ro.

Nu și-a cumpărat genți sau bijuterii. Nici nu și-a rezervat vreo vacanță în vreun colț uitat de lume, ci a ales să-și facă o schimbare la nivelul imaginii. Și-a tuns părul de una singură! În acest fel a scăpat de stresul, de grijile și problemele din ultimii ani.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/monica-birladeanu-si-facut-un-cadou-iesit-din-comun-de-ziua-ei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava