MOPAN Suceava

Plouă cu filme româneşti care au mare succes la public. Unul dintre cele mai recente este comedia „Taximetrişti”, ce îi are în distribuţie şi pe Monica Bîrlădeanu (44 de ani), şi pe Cosmin Nedelcu alias Micutzu (36 de ani), doi dintre cei mai doriţi actori ai momentului. Click! a aflat, în exclusivitate, informaţii din culisele producţiei care se bucură de vânzări-record de bilete.

„Rolurile pe care le am eu şi Cosmin în film au fost scrise special pentru noi. Filmul este o variantă mult mai bogată faţă de piesă, în ceea ce priveşte personajele. Nu l-am întrebat niciodată pe regizorul Bogdan Theodor Olteanu dacă a contat în alegerea mea faptul că am fost un spectator foarte entuziast la spectacolul lor de teatru. Dar vreau să spun că în momentul în care l-am văzut, mie mi s-a părut absolut incredibil. (…) Iar piesa în sine şi felul în care e scrisă este exact pe gustul meu. Mai ales că şi eu merg des cu taxiul. Şi să ştiţi că în timpul acestor curse sunt foarte vorbăreaţă. Şi nu eu sunt cea care povesteşte mai mult. Îmi place să-i întreb pe şoferi cum le-a fost ziua. Îmi place ce urmează după asta. Cei mai mulţi ajung să spună cum se ceartă acasă, cu nevastele. Iar eu ascult.”, a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, Monica Bîrlădeanu.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/monica-birladeanu-si-micutzu-dau-din-casa-2236945.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava