MOPAN Suceava

Monica Tatoiu a anunțat marți dimineața pe pagina ei de Facebook că a primit prin e-mail o adeziune la AUR, deși ea nu s-a înscris niciodată în acel partid. Supărată foc de situație, femeia de afaceri promite că va da în judecată agenția de comunicare care se ocupă de imaginea partidului, potrivit click.ro.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), un partid de care mulți nici nu au auzit până acum, este marea surpriză la alegerile parlamentare din decembrie 2020, reușind să se claseze pe locul 4, după PSD, PNL și USR-PLUS.

Miercuri, într-o declarație pentru Click!, femeia de afaceri a explicat în detaliu ce a deranjat-o și ce măsuri va lua de acum încolo. „Eu am fost contactată împotriva voinței mele de un partid cu care am o singură mare problemă: au murdărit steagul național. Nu ai voie să-ți pui stema partidului pe steagul național, pentru mine, steagul și imnul sunt sfinte.”, a declarat Monica Tatoiu din Franța, unde se află în vacanță.

A promis că peste o săptămână, când se va întoarce în țară, va lua toate măsurile pentru a da în judecată agenția de comunicare care i-a trimis acest gen de mesaj, în numele AUR.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/monica-tatoiu-neagra-de-suparare-dupa-ce-fost-inscrisa-aur-fara-voia-ei-o-sa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava