MOPAN Suceava
Galerie foto17 poze în acest set

Cascadorii spectaculoase, treceri cu maşina prin foc, sărituri periculoase peste maşini şi câteva minute de „Monster Truck Show” (vezi foto). De aceasta au avut parte sucevenii care au mers la cele trei reprezentanţii „Stunt Car Show” de la sfârşitul săptămânii din parcarea Iulius Mall Suceava susţinute de o trupă de cascadori profesionişti din Germania. În cea mai mare parte show-ului oferit de trupa de cascadori germani, conduşi de Alexander Neigert, au fost incluse demonstraţii cu autoturisme neechipate special pentru cascadorii. La începutul show-ului, Alexander Neigert a făcut o demonstraţie de piruiete cu maşini, după care, gradul de dificultate al cascadoriilor a crescut, piruietele fiind făcute cu un cascador care se ţinea doar cu mâinile şi picioarele de cupola autoturismului. În aplauzele celor prezenţi la spectacol, liderul trupei de cascadori a demonstrat că poate să stăpânească o maşină chiar şi dacă aceasta merge pe două roţi.
De senzaţii tari au avut parte şi cinci doamne şi domnişoare din public, care după ce au urcat alături de liderul cascadorilor au fost plimbate câţiva metri cu maşina ridicată la aproape 90 de grade. De remarcat faptul că pe lângă cascadorii profesionişti, în faţa publicului şi-a făcut apariţia şi un tânăr cascador, de doar cinci ani şi jumătate. Acesta a făcut demonstraţii pe o trotinetă şi pe un mini-ATV, reuşind să obţină aplauzele meritate din partea publicului. De senzaţie a fost şi momentul în care unul dintre cascadori a trecut printr-o barieră de foc, nefiind echipat în mod special pentru o astfel de cascadorie. Acelaşi cascador a trecut prin flăcări, însă de această dată fiind târât în spatele maşinii. De departe însă, cel mai apreciat moment a fost săritura peste cinci maşini cu un alt autoturism neechipat special pentru cascadorii. Cascadorul Cristoph Fantasia i-a lăsat pe toţi fără grai în momentul în care maşina pe care o conducea s-a izbit de unul dintre autoturismele peste care trebuia să zboare. Maşina condusă de cascador a fost distrusă aproape în totalitate în timpul demonstraţiei, însă cascadorul a reuşit să scape nevătămat dintre fiarele contorsionate.
Mult aşteptata demonstraţie cu Monster Truck-ul a avut loc la sfârşitul spectacolului. Fără a avea parte de sărituri spectaculoase cu marile camioane, spectatorii au putut să vadă doar cum Monster Truck-ul condus de liderul cascadorilor poate sa distrugă cu roţile două „Dacii” peste care a trecut de mai multe ori.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava