Concert pascal
MOPAN Suceava

Organizația municipală Suceava a PSD are președinte ales prin vot democratic. Este vorba de Dan Ioan Cușnir cel care a deținut până acum funcția dar cu titlu interimar. Cușnir s-a stabilizat pe post în urma alegerilor organizate sâmbătă în sala mică a Casei de Cultură din Suceava unde au participat aproximativ 250 de delegați. În sală s-au aflat liderul județean al partidului, senatorul Ioan Stan, precum și parlamentarii Virginel Iordache, Alexandru Rădulescu, Cătălin Nechifor și Emanuel Havrici.

Ședință cu poezii și muzică

Ședința de alegeri cu unic candidat la funcția de președinte s-a vrut una nonconfomistă organizatorii uzând de elemente artistice pentru a impresiona auditoriul. S-au recitat poezii de către o elevă de la o școală generală din Burdujeni, s-a ascultat muzică, s-au spus cuvinte de suflet, s-au ”omagiat” foștii și actualii președinți. Printre ei Ioan Băncescu, Gavril Mîrza, Constantin Mărgineanu, Virginel Iordache, Cătălin Nechifor, Ovidiu Donțu, Mihai Crețeanu, Ioan Stan dar și membri care s-au dedicat de-a lungul anilor cauzei partidului precum Cornel Cașu. În sală au fost prezenți aproape toți absentând doar Mihai Crețeanu și Ovidiu Donțu. Toți au primit tablouri cu caricaturi realizate de Ovidiu Ambrozie Bortă-BOA pe fundalul melodiei ”You raise me up” în traducere ”Tu mă ridici”. În discursul său, Dan Ioan Cușnir a ținut să le mulțumească membrilor de partid pe perioada când a asigurat interimatul la conducerea Organizației Municipale Suceava a PSD.

Cușnir: ”Acum și aici începe lupta pentru Suceava”

El a subliniat faptul că cel mai important lucru care trebuie prezentat este acela că la alegerile parlamentare de anul trecut, PSD a reușit să câștige alegerile în municipiul Suceava, respectiv în 62 din cele 63 de secții de votare. Dan Ioan Cușnir a ținut să precizeze că momentul acestor alegeri reprezintă începutul luptei PSD pentru Suceava. „Visul nostru este ca Suceava să redevină ceea ce vizează sucevenii. Pentru noi nu există mâine. Acum și aici începe lupta pentru Suceava. Și sunt mii și mii de suceveni care vor să demonstreze că Suceava nu este un oraș tras pe dreapta. Și vreau să spun că nu am să vă cer nimic pentru mine. În schimb am să vă cer totul pentru Suceava. Iar sigla principală a noastră va fi <Totul pentru Suceava>”, a spus președintele PSD Suceava.

Stan către Cușnir: ”Câteodată trebuie să mai meditezi. Ești încă tânăr, văd multe în ochii tăi, dar este un proverb: Nu tot ce zboară se mănâncă”

Liderul de la județ, senatorul Ioan Stan, l-a sfătuit pe mai tânărul său coleg să stea aproape de conducerea județeană a partidului și să se consulte cu membrii organizației municipale atunci când ia decizii. ”Câteodată trebuie să mai meditezi. Ești încă tânăr, văd multe în ochii tăi, dar este un proverb: Nu tot ce zboară se mănâncă”, i-a transmis Ioan Stan lui Dan Ioan Cușnir.

Tiberius Brădățan- președinte executiv

De precizat că votul pentru alegerea președintelui a fost deschis, Dan Ioan Cușnir obținând unanimitate de voturi. În celelalte funcții de conducere au mai fost aleși subsecretarul de stat din Ministerul Sănătății, Tiberius Brădățan- președinte executiv și vicepreședinții George Petrescu, Vasile Mocanu, Doinița Cocriș, Gabriel Duceac, Adelina Paiu, Daniel Bădoi și Andrei Pădurariu. Alți nouă social democrați au fost aleși ca membri în Biroul de conducere al Organizației Municipale Suceava a PSD.

Montaj literar artistic la alegerea lui Cușnir în fruntea organizației municipale Suceava PSD, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava