Concert pascal
MOPAN Suceava

Mopan alături de alte 31 de companii românești au reprezentat România la cel mai mare târg de profil din Europa, Târgul Internațional Alimentaria Barcelona, care s-a desfășurat în perioada 4- 8 aprilie. Pe o suprafață expozițională de 85.000 mp au fost prezente 3.000 de companii producătoare din industria alimentară. La Alimentaria Barcelona Mopan a lansat noul său brand: Marisa.  Cozonacul precopt și congelat și tradiționala pască au fost degustate de sute de consumatori care au vizitat standul companiei din pavilionul României.

Marisa este un brand modern pentru produsele de panificație, patiserie și cofetărie din noua fabrică de produse congelate de la Suceava. În unitatea ultramodernă se pot procesa aproximativ 20 de tone de produse congelate / zi în cele patru linii industriale. Produsele se diferențiază prin calitatea ingredientelor, originalitatea ingredientelor și tehnologia modernă.  Fabrica răspunde cerințelor pieței privind sustenabilitatea. Termenul de valabilitate de 12 luni pentru un produs congelat reducere pe de o parte risipa alimentară, produsul se pregătește termic în bucătăria consumatorului cu ușurință și în cantitatea dorită. În această variantă, cozonacul congelat sau un alt produs tradițional poate ajunge în casele românilor de oriunde din lume. Pus la copt în cuptor 10 minute, consumatorii au mirosul sărbătorilor din  bucătăria de acasă, pe lângă un produs cald și savuros.

Pe lângă produsele tradiționale, au fost apreciate și vor fi listate în lanțurile de retail moderne și produse din bucătării internaționale cum ar fi croissant sau burek.  Croissantul cu specific franțuzesc este obținut prin tehnologie modernă de fabricare, respectând rețeta originală, iar ingredientele utilizate îi conferă textura, gustul și aspectul agreat de consumatori. Tehnologia de obținere a foilor de plăcintă este una specifică, au o consistență și un aspect care satisface exigențele consumatorului datorită ingredientelor folosite. Produsele din fabrica de congelate completează nomenclatorul produselor tradiționale Mopan.

Pâinea este obținută din ingrediente clasice, și se diferențiază de cele existente pe piață prin calitatea superioara a produsului finit. Pâinea prezintă indici de calitate, volumul pâinii este unul specific datorat tehnologiei folosite, iar prin utilizarea cuptoarelor tunel produsului i se conferă un aspect neted și lucios, o culoare uniformă ceea ce ne diferențiază de ceilalți producători din piață.  Cozonacul este un produs tradițional obținut după o rețetă originală cu ingrediente clasice, naturale (lapte, oua, smântână, nucă, mac, stafide). Gustul copilăriei se regăsește în produs, datorita rețetei folosite și menținerii unui nivel de calitate constantă. Torturile se caracterizează prin originalitate, folosirea unor ingrediente naturale, de o calitate superioară și respectarea rețetelor tradiționale fără adaosuri de aditivi și amelioratori. Gustul este plăcut, specific sortimentului și se menține la un nivel constant pentru fiecare lot fabricat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava