Concert pascal
MOPAN Suceava

Claudia Pavel şi Mihai Morar sunt la cuţite, după ce prezentatorul a înjurat-o şi i-a spus că are un copil mulatru. La câteva zile distanţă de scandalul provocat chiar de el în culisele emisiunii „Răi da’ buni”, realizatorul tv a avertizat-o pe cântăreaţă că va plăti pentru că şi-a permis să-şi scrie povestea pe contul de socializare, potrivit click.ro.

„Mulţumesc tuturor celor care sunt alături de mine şi au sensibilitatea de a înţelege ce este în sufletul unei mame atunci când cineva îi atacă puiul…tot ceea ce am spus este purul adevăr şi tocmai pentru a nu lăsa loc de interpretări am relatat în detaliu întreaga situaţie şi au fost de faţă cel puţin 20 de oameni care au văzut şi au auzit înjurăturile pe care le-am primit. Desigur că domnul Morar continuă cu jignirile, ba mai mult decât atât, m-a ameninţat în emisiunea lui de la radio Zu, în care spune ‘TU PENTRU CUVINTELE ASTEA VEI PLĂTI CU VÂRF ŞI ÎNDESAT’.”, a scris Claudia Pavel pe contul ei de Facebook.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/audio-morar-continua-razboiul-cu-claudia-pavel-vei-plati-cu-varf-si-indesat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava