Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul Morgan Freeman, unul dintre cei mai simpatici și „cuminți” artiști americani va mai avea de așteptat până va ajunge să își facă planuri pentru o vacanță în Rusia, notează click.ro. Asta dacă și-a dorit vreodată acest lucru, numele său fiind trecut pe o „listă neagră” de autoritățile din Federația Rusă.

Prestația impecabilă este principalul punct forte al cariereri lui Morgan Freeman, 84 ani, însă, vocea sa inconfundabilă a dat personalitate și greutate multor filme documentare sau reclame, în care artistul a fost narator. A fost angajat ca narator, evident, nefiind obligatoriu ca actorul să fie în asentimentul producătorilor, aceasta fiind o regulă general acceptată în întreaga industrie. Pentru autoritățile din Rusia, însă, lucrurile nu stau așa.

Dacă Morgan Freeman a fost de acord să nareze clipul promoțional al unei producții în care guvernul rus era acuzat că se amestecă în politica și în democrația americană , pentru ruși a însemnat o asociere evidentă între actor și ideile promovate.

Așa că Morgan Freeman a fost inclus pe o „listă neagră”, alături de alți 962 de americani, cărora li s-a interzis definitiv să mai intre în Rusia, ca răspuns la sancțiunile Statelor Unite ale Americii aplicate Rusiei pentru invadarea Ucrainei, anunță Sky News.

Până în acest moment nu se știe dacă planurile de vacanță ale lui Morgan Freeman au fost afectate

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/morgan-freeman-adaugat-de-rusi-pe-lista-neagra-636204.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava