Concert pascal
MOPAN Suceava

Locul de veci al creatorului de modă Răzvan Ciobanu, aflat în Cimitirul Progresul 1 din Capitală, a devenit loc de pelerinaj pentru prietenii designerului, admiratori şi curioşi, notează click.ro. La două săptămâni de când a fost condus pe ultimul drum, cavoul lui este acoperit cu zeci de coroane, dar şi cu flori proaspete, iar candela arde continuu.

Moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu la doar 43 de ani a întristat nu doar familia designerului, ci o ţară întreagă. În dimineaţa de 29 aprilie, a doua zi de Paşte, creatorul de modă consumase droguri şi se întorcea de pe litoral cu maşina unor prieteni, un Range Rover negru. Între Săcele şi Năvodari, judeţul Constanţa, a pierdut controlul volanului, a mers pe un câmp circa 800 de metri şi s-a izbit violent de un copac. El era singur în maşină şi pentru că nu purta centura de siguranţă, în momentul impactului a fost proiectat prin parbriz. Trupul lui neînsufleţit a fost descoperit câteva ore mai târziu de un localnic. Medicii de la Ambulanţă şi poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat decesul, amintește sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mormantul-lui-razvan-ciobanu-devenit-loc-de-pelerinaj

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava