Concert pascal
MOPAN Suceava

Starul pop Morrissey va primi premiul ´Lifetime Achievement´ de la cei care conduc organizația People For The Ethical Treatment Of Animals (PETA) pentru campania sa neobosită dedicată drepturilor animalelor, conform contactmusic.com.

Cântărețul vegan este un susținător loial al drepturilor animalelor și frecvent supără criticii și opozanții cu comentariile sale sincere pe acest subiect.

Cu toate acestea, oficialii PETA, care au o relație îndelungată cu fosta vedetă The Smiths, își vor arăta recunoștința față de artist, care a menținut problema în atenția publicului, oferindu-i un onor prestigios.

Premiul îi va fi acordat lui Morrissey în cadrul ceremoniei de la Hollywood Palladium din Los Angeles în luna septembrie, aceasta fiind una dintre cele trei distincții pe care le va primi pentru campania sa în favoarea drepturilor animalelor, mai notează sursa citată.

Într-o declarație, Morrissey a spus: ˝Nu fac nimic în viața mea cu speranța că voi primi un premiu… Speranța mea fermă este ca toți oamenii să ajungă la luminare sofisticată și plină de compasiune prin înțelegerea faptului că iadul ascuns în spatele agriculturii de fabrică, abatoarelor și fermelor de lactate distruge planeta. Este, de asemenea, o inimaginabilă tortură pentru animale, care nu vor nimic altceva decât o șansă să-și trăiască viața.˝

Cântărețul va mai primi și ´Hidden Heroes Gala Award´ din partea Mercy For Animals în cadrul unui eveniment din Los Angeles în luna august, dar și premiul ´Farm Sanctuary’s Special´ în cadrul unei ceremonii din New York în luna octombrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava