MOPAN Suceava

Moș Crăciun a oferit 1.000 de cadouri copiilor din Câmpulung Moldovenesc. Ajutorul lui Moș Crăciun a fost primarul municipiului, Mihăiță Negură, care a spus că darurile au fost oferite copiilor cu dizabilități, elevilor de la toate instituțiile de învățământ din municipiu, precum și tuturor copiilor prezenți pe platoul central cât și sportivilor.
Mihăiță Negură a spus că pentru toți elevii și sportivii care au obținut rezultate deosebite la concursurile județene, dar și la olimpiadele naționale și internaționale au au acordat premii în valoare totală de 146.000 lei.
Cele mai mari premii au fost acordate sportivilor Tivodariu Maria – membră a Lotului Olimpic de Canotaj-5.000 lei; Sîrbu Mădălina, medaliată la concursurile de atletism-2.160 lei; Turcu Marius, medaliat la concursurile de atletism – 1.500 lei; Bodnariuc Antonia, Catrinar Bianca, Morosan Anca, medaliate la concursurile de atletism – 550 lei de persoană și Colegiului Silvic Bucovina reprezentat prin Moisiuc Alexandru, Polacek Miroslaw, Rusu Gabriel si Vermesan Stefan, pentru participarea la competiția internațională European championship în Forestry Skills Suedia -2.000 lei de persoană.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava