MOPAN Suceava

Peste 1.500 de copii din Fălticeni vor primi miercuri daruri de la Moş Crăciun în oraşelul copiilor amenajat în faţa primăriei acestui municipiu. Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, ne-a declarat primăria a pregătit anul acesta peste 3.000 de cadouri, o parte dintre acestea fiind împărţite copiilor care au participat la a treia ediţie a concursul de dans „Christmas Dance” care a avut loc în data de 13 decembrie 2014 la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic”, sau la cupa „Moş Crăciun” la tenis de masă, evenimente cuprinse în programul de manifestări organizate în Fălticeni cu ocazia sărbătorilor de iarnă. „Am avut o agendă foarte foarte bogată, cu activităţi culturale, artistice şi sportive. Până acum a avut loc vernisajul expoziţiei <Micul Prinţ>, la Galeria Oamenilor de Seamă, apoi concursul de dans, care a ajuns deja la a treia ediţie. Este un concurs de dans pe care l-am iniţiat încă din anul 2012, de când sunt eu primar, şi mă bucur că de la an la an sunt tot mai mulţi participanţi. Iar anul acesta am avut peste 600 de copii care au evoluat pe scena Centrului Cultural Grigore Vasiliu Birlic”, a spus Cătălin Coman.

El a amintit că orăşelul copilor din Fălticeni a fost deschis luni, 22 decembrie, în faţa Primăriei din Fălticeni, acolo unde copiii sunt aşteptaţi cu numeroase surprize. Cătălin Coman a spus că anul acesta primăria a achiziţionat căsuţe noi pentru pitici, dar şi mai multe maşinuţe pe care copii le pot folosi în orăşelul copiilor. Coman a mai precizat că astăzi, de la ora 16:00, copii cuminţi din Fălticenii sunt aşteptaţi să primească daruri din partea lui Moş Crăciun.

„Apoi, Pe 27 decembrie, în Piaţa Nada Florilor va avea loc un spectacol foarte frumos, unde vor participa peste 20 de formaţii de datini şi obiceiuri de Crăciun şi Anul Nou, atât din Fălticeni, cât şi din localităţile învecinate. Şi ca o noutate faţă de anii trecuţi, la evenimentul de anul acesta am invitat şi interpreţi de muzică populară, printre care Sorin Filip, Marius Zgâianu, Gheorghiţă Rotaru sau Călin Brăteanu, care vor completă spectacolele de datini şi obiceiuri. Îi aşteptăm deci pe fălticeneni, şi nu numai, să vină pe 27 decembrie în Piaţa Nada Florilor la acest maraton de opt ore de muzică populară şi datini şi obiceiuri de iarnă”, a declarat Cătălin Coman. El i-a invitat pe fălticeneni să fie prezenţi în număr cât mai mare şi la un impresionant spectacolul de artificii care va avea loc la ora 24:00 în noaptea de Revelion.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava