• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.
Galerie foto26 poze în acest set

Preșcolarii și elevii din Solonețu Nou, Poiana Micului, Pleșa, Moara, Cacica, Pârteștii de Sus, Racova și Vicșani, dar și copiii polonezi din Suceava, Gura Humorului, Siret și Rădăuți au primit cadouri de la Moș Crăciun. Mâna lui dreaptă a fost Uniunea Polonezilor din România condusă de Ghervazen Longher. Copiii au prezentat momente artistice cu colinde și poezii dedicate sărbătorii Crăciunului, spectacole la care au participat părinții și oamenii în vârstă din comunitățile repective. Prezent la serbările școlare din Poiana Micului, Solonețu Nou și Cacica, președintele Uniunii Polonezilor din România, Ghervazen Longher s-a bucurat de spectacolele prezentate și le-a transmis tuturor copiilor, părinților, bunicilor, profesorilor și tuturor membrilor din comunitatea poloneză un Crăciun Fericit alături de familiile lor și un Moș Crăciun cât mai bogat.

Dorim să mulțumim sponsorului nostru, S.C. Tymbark Maspex România pentru sprijinul pe care ni-l acordă an de an, și face ca Moș Crăciun să fie mai bogat și mai gustos pentru toți cei care se bucură de cadourile lui”, a spus Longher.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava