Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto41 poze în acest set

Joi, 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun a fost sfințit și inaugurat Căminul Cultural modernizat din satul Băișești,comuna Cornu Luncii, o investiție cu fonduri europene în valoare de 279.000 de euro. Lângă primarul Gheorghe Fron s-au aflat parlamentarii social democrați Ioan Stan și Alexandru Rădulescu dar și zeci de săteni. Fron a adus mulțumiri speciale celor doi parlamentari fără sprijinul cărora nu ar s-ar fi realizat investițiile din comună.

Fron: ”Trebuie să le mulțumim în mod deosebit domnului senator Stan și domnului deputat Rădulescu care au fost alături de mine, m-au sprijinit și m-au ajutat să fac tot ce vedeți aici în Băișești dar și în celelalte 9 sate”

”Este o sărbătoare pentru satul Băișești care dispune acum de un Cămin Cultural modern, cu încălzire, aer condiționat, toalete moderne, dotări electronice cu tot ce trebuie unui sat de oameni gospodari. Căminul este destinat în proporție de 90% școlii ca să-l folosească, să-l prețuiască și să ducă mai departe obiceiurile și datinile satului Băișești. Trebuie să le mulțumim în mod deosebit domnului senator Stan și domnului deputat Rădulescu care au fost alături de mine, m-au sprijinit și m-au ajutat să fac tot ce vedeți aici în Băișești dar și în celelalte 9 sate. Necondiționat. Începem cu îndiguirea râului Moldova care vă apără de inundații, apoi cu drumul Păltinoasa-Spătărești care este cel mai frumos drum din Suceava și e făcut în timp record fiind o mândrie pentru noi. Apoi școlile de la Cornu Luncii, de la Sasca Mare, acum urmează școala și grădinița de la Dumbrava, grădinița de la Cornu Luncii, de la Sasca Mare, sala de sport de la Brăiești care este deja la cota zero și se va termina în înainte de termen. Sunt foarte multe obiective. Avem 19 șantiere în comună. S-au făcut și se fac lucruri de calitate și ne mândrim cu asta. ȘI asta grație constructorilor care sunt firme serioaase”, a declarat Ghgeorghe Fron.

Stan: ” Voi fi alături de dumneavoastră indiferent ce perioade vor veni”

”Suntem obișnuiți ca la perioade scurte să venim la Cornu Luncii să inaugurăm și să sfințim câte un obiectiv. Deja mai avem trei în viitor aici la Băișești. Îl felicit pe domnul primar și îi felicit pe toți cei care au făcut eforturi să se realizeze aceste obiective. Voi fi alături de dumneavoastră indiferent ce perioade vor veni. Vă urez la mulți ani cu sănătate”, a declarat senatorul Ioan Stan.

”Este o mare bucurie să particip la un asemenea eveniment  și aș veni în fiecare zi dacă domnul primar ne oferă ocazia. Vă felicit domnule primar pentru ce faceți pentru comunitatea dumneavoastră. Suntem alături de dumneavoastră și de oamenii de aici”, a declarat și deputatul Alexandru Rădulescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava