MOPAN Suceava

Magia zilelor de iarnă: ciocolată caldă, miros de clementine, cei dragi alături, toate acestea în jurul bradului frumos împodobit, cu cele mai cunoscute cântece ale sezonului pe fundal, dar și cumpărături în Iulius Mall Suceava! Și pentru a găsi cadoul perfect, poți profita de programul prelungit pentru cumpărături, de la 10:00 la 22:00, de luni până duminică.

În spiritul sărbătorilor și al melodiilor ce le acompaniază, Iulius Mall Suceava a creat Crăciunul Muzical, cu note muzicale ce au părăsit portativul și au ales să se așeze în nelipsitul „Brad frumos / Cu cetina tot verde”! Decorațiuni elegante, globuri strălucitoare, feerie de lumini și o orchestră de marionete ce pare pregătită să interpreteze cunoscutele cântece de Crăciun te așteaptă să le vizitezi la Iulius Mall. Mii de luminițe, asemenea fulgilor de nea, acompaniate de note muzicale te vor însoți pe tot parcursul călătoriei tale de achiziționare a cadoului perfect de pus sub brad. Peisajul de poveste este completat de melodiile ce te introduc în atmosfera caldă și veselă a sărbătorilor de iarnă. În plus, acum ai mai mult timp pentru a admira frumoasele decorațiuni, deoarece programul de funcționare al Iulius Mall Suceava este prelungit, de la ora 10:00, până la 22:00!

De sărbători, fiecare dintre noi putem deveni Moș Crăciun, iar aici, poți descoperi că orice faptă mică, poate avea un impact mare. Crăciunul este prezent pretutindeni, cu daruri și surprize! Moșul are pregătite o mulțime de cadouri în tolba sa, dar apare întrebarea: „Cine e moș pentru Moșu’”? Campania, disponibilă până pe 22 decembrie 2021, oferă zilnic clienților Iulius Mall Suceava vouchere de cumpărături de până la 200 de lei. Tot ce trebuie să faci este să mergi cu bonurile, a căror valoare cumulată trebuie să fie de minimum 150 de lei, la Centrul Info, iar noi îți oferim pe loc un cadou. În plus, 13 și 23 decembrie vor avea loc câte 2 trageri la sorți, unde 3 persoane vor primi câte un premiu: un telefon Samsung Galaxy Z Flip 3, un Philips Led TV și un aspirator robot Rowenta. Consultă regulamentul pe http://iuliusmall.com/suceava/!

Sezonul rece vine cu cele mai frumoase sporturi de iarnă, iar la patinoarul Ice Dream din parcarea Iulius Mall Suceava poți să te simți precum un dansator ce plutește pe ringul înghețat. De luni până duminică, de la ora 10.00 până la 13.30, iar mai apoi, în intervalul 14.00 – 22.00, ești așteptat să vii să îți etalezi piruetele grațioase! O sesiune are 90 de minute, prețul unui bilet este de 15 lei pentru acces și 15 lei pentru închirierea patinelor, iar dacă vrei să ne vizitezi toată iarna, ai la dispoziție un abonament special: 10 intrări la prețul de 100 lei! După o sesiune de patinaj, intră în spiritul sărbătorilor și al artei de a face cadouri și vizitează standurile Crăciunului, unde vei găsi cadouri pentru cei dragi, printre care mirodenii deosebite, seturi de cafea turcești, ceai aromat, dar și experiențe gastronomice speciale!

Sărbători muzicale tuturor!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava