Concert pascal
MOPAN Suceava

Despărțirea lui Gheorghe Turda de iubita lui, Lucia Lazăr, mama Alinei Pușcaș, după cinci ani de iubire, a căzut ca un trăsnet pentru cei care îi credeau un cuplu exemplar. Nu însă și pentru apropiați, care știau că relația lor începuse să scârțâie, potrivit click.ro.

Povestea lor de dragoste s-a încheiat, într-un moment în care lumea se aștepta la o nuntă. Însă, se pare că Lucia era o femeie geloasă și nu suporta ca interpretul de muzică populară să le arunce ocheade și altor femei. Mamei prezentatoarei de la Antena 1 i-au ajuns la urechi numeroase bârfe despre artist, care, ulteior s-au dovedit a fi adevărate. În plus, potrivit sursei citate, se pare că Alina nu l-a plăcut niciodată pe artist, iar la un moment dat i-a interzis să mai vorbească despre ea în interviuri. Mai mult, Gheorghe Turda nu a luat parte la botezul copilului Alinei Pușcaș, de la sfârșitul lunii mai, acesta nefiind pe lista invitaților.

Citește articolul complet și vezi ce a declarat Lucia Lazăr, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/motivele-despartirii-dintre-gheorghe-turda-si-lucia-lazar

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava