Concert pascal
MOPAN Suceava

Aşa cum a scris Click! încă de la începutul anului, Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu divorţează, după 12 ani de căsnicie. Oricât s-ar fi chinuit creatorul de modă să o înduplece, solista a depus actele şi e clar că nu mai există cale de întoarcere.

Încet-încet, ies la iveală detalii despre divorţul dintre Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu. Se pare că principalul motiv pentru care artista de 35 de ani a decis să îşi părăsească soţul a fost infidelitatea lui Ciucu, un lucru peste care Alina nu a putut trece, oricât de mult a încercat. De altfel, cântăreaţa a declarat, în urmă cu ceva timp, că acesta este lucrul pe care nu îl poate ierta într-o relaţie.

„Nu mă deranjează dacă se uită la alte femei, şi eu mă uit la bărbaţi frumoşi, asta nu înseamnă că îl înşel. De la a te uita la o femeie şi până la a înşela este cale lungă. Asta nu accept”, declara, acum ceva vreme, Alina Sorescu, potrivit click.ro.

Cu toata acestea, motivul pentru care Alina a renunţat la familia pe care o avea alături de Alexandru Ciucu poate fi de neînţeles pentru unele femei, care sunt dispuse să închidă ochii atunci când soţii lor calcă strâmb. Un astfel de exemplu este Ilinca Vandici, care a fost, recent, în centrul unui adevărate controverse, pentru că a declarat că i-ar ierta orice soţului său, Andrei Neacşu.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/motivul-de-neinteles-pentru-multe-femei-al-634628.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava