MOPAN Suceava

Prințul William a uitat complet de regulamentul regal, în timpul unei vizite în Scoția, unde alături de soția lui, Kate Middleton, a stat de vorbă cu mai mulți localnici nevoiași, notează click.ro.

Prințul William și soția sa, Ducesa de Cambridge, au vizitat zona Kennishead din Glasgow, Scoția, acolo unde s-au întâlnit cu mai mute persoane dezvantajate sau vulnerabile, ajutate de fundația Wheatley Group, care se ocupă de cei expuși riscului de a rămâne fără adăpost și de îngrijirea pe care o necesită.

Impresionat de modalitatea în care grupul le-a schimbat viața acestor oameni, dar și de poveștile lor grele de viață, William s-a abătut de la regulamentul regal, renunțând la strângerile de mână formale. În schimb, Ducele a decis să îmbrățișeze un pensionar care izbucnise în plâns, scrie sursa citată. Prințul William a fost fotografiat într-un moment inedit, în timp ce îl îmbrățișa pe bărbatul în vârstă de 66 de ani, care are și același prenume, William Burns, și care a fost copleșit de emoție la întâlnirea cu Ducele de Cambridge, astfel că a început să lăcrimeze.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/international/motivul-emotionant-pentru-care-printul-william-a-635254.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava